Klikkaa kontin kuva suuremmaksi!

Suomalaista pintaa

Kontin seinien ulkoasusta vastaa maalien osalta suomalainen Tikkurila. Perinteisen Jokeri-maalin lisäksi kontissa on nähtävillä erikoisempikin maaleja kuten struktuurimaalia ja helmiäismaalia. Seinämaaliin on sekoitettu liitutaulumaalia, joka mahdollistaa seinään piirtämisen liidulla. Liidulla tehty Avainlippu koristaa seiniä kahdessakin kohtaa.

tikkurila

tikkurila2

Kontin tapeteista saamme kiittää Vallila Interioria. Kauniit tapetit tuovat elävyyttä ja sopivat hyvin yhteen maalatun seinäpinnan kanssa. Kontissa tapettia on käytetty korotusseinän tavoin sekä keittiön ilmettä piristämässä.

vallila

Lattian kauniista tammiparketista kontilla vastaa Loimaalla tuotteensa valmistava Timberwise.

timberwise

Laadukasta kotimaista huippudesignia ja kotoisia elementtejä

Avainlippu-kontissa katseita kääntävä keittiö on Topi-Keittiöiden valmistama kotimainen laatukeittiö.

topi-keittiö2

topi-keittiö3

Kontissa on kaikenlaista kivaa suomalaista sisustusta. Katon rajasta löytyvät huippulaadukkaista kaiuttimista tunnetun Genelecin G1-kaiuttimet. Valoa konttiin tuo design-valaisimia valmistavan Cariitin kullan hohtoiset kattovalaisimet.

genelec

cariitti

Kontin seinällä on kotoisasti jyväskyläläisen, muun muassa kalentereita ja kortteja valmistavan, Karton seinäkalenteri. Lisäksi kontilla tervehtivät Helsingin Villasukkatehtaan ylijäämämateriaalista valmistetut nallekarhut Helmi ja Urpo.

kalenteri_2

helsingin-villasukka-tehdas

Fillarilla turuille ja toreille

Avainlippu-kontin ulkopuolella komeilee Suomessa valmistettuja Solifer-polkupyöriä, jotka ovat parkissa, totta kai, kotimaisessa Markin pyörätelineessä.

solifer2

markki2

Suomalaisilla palveluilla turvaa ja apua arkeen

Avainlippu-kontilla esitellään myös muutama Avainlippua kantava suomalainen palvelu. F-Secure on yritys, joka on suojannut suomalaisten digitaalista elämää jo vuosikymmeniä. Kodin tietoturvaratkaisuissakin voi hyvin valita kotimaisen vaihtoehdon.

f-secure

Oranssit ilmapallot näkyvät Avainlippu-kontilta kauas. Pallot kontille on tuonut suomalaista digitalkkaripalvelua tarjoava Lilli. Kun tietokone tai taulutelevisio temppuilee kotona, voi Lillin kutsua paikalle. Kätevää ja kotimasta!

lilli

Kontin sisällä kiinnostusta herättää myös RAY:n pelikone, jonka käyttöä valvoo Raha-automaattiyhdistyksen työntekijä. RAY:n pelitoiminnalle on myönnetty Avainlippu. Suomalainen yhtiö jakaa avustuksia joka päivä yli miljoona euroa suomalaisten hyväksi.

ray

Kiitos kiertuekumppaneille ja teille kaikille, jotka tulitte käymään Avainlippu-kontilla eri paikkakunnilla. Hyvää kesän jatkoa!

kontti3