Avainlippu-kuluttajatestin arvonnan käyttöehdot

Arvonnan säännöt 21.4.2021

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton (myöhemmin palveluntarjoaja), sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen kampanja. Kampanjan tavoitteena on helpottaa asiakkaiden arvovalintoja ja ohjata valitsemaan ostopäätöksen hetkellä sellainen tuote tai palvelu, jossa on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Kampanjan alla julkaistun Testaa millainen kuluttaja olet! -testin yhteydessä järjestettävän arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi palveluntarjoaja. Osallistumalla arvontaan kampanjasivustolla hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt. Arvontaan osallistutaan osoitteessa https://avainlippu.suomalainentyo.fi/testi tekemällä ensin kuluttajatesti ja täyttämällä sen jälkeen testituloksen alla oleva yhteystietolomake. Osallistujan tule asua Suomessa. Jos osallistuja on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla huoltajan suostumus osallistua arvontaan. Suomalaisen Työn Liiton työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailuaika on 21.4.-27.6.2021.

Kilpailun palkintona on Helkaman Jopo 24″ vaihteeton polkupyörä (arvo 459 €). Arvomme yhden voittajan. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Suomalaisen Työn Liitto arpoo voittajan juhannuksen jälkeisellä viikolla. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Suomalaisen Työn Liitto ry pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia avainlippu.fi-palveluun ja sen käyttöehtoihin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Hae Avainlippua!
Onhan siinä Avainlippu