Käväisin viikonloppuna Marimekolla tutustumassa heidän kevätuutuuksiinsa. Himoitsin heidän kuvastostaan stidit-mekkoa, mutta harmikseni sitä ei löytynyt mistään Kuopion Marimekon liikkeistä. Kaikkea muuta kaunista kyllä löytyi, ja jotain päätyi myös vaatekaappiini.

DSC_0241

DSC_0224

Mieheni harjoittelee kameran käyttöä..

Marimekko kertoo nettisivuillaan, että osa heidän vaatetuotannostaan tehdään ulkomailla. Suomessa tuotannoste tehdään 23 %:a, Virossa 18 %:a, Liettuassa 15 %:a ja Portugalissa 12 %:a. Loput tuotteista tehdään Eu-maiden ulkopuolella. Päälläni olevat mustat Kvisti-housut on valmistettu Virossa. Paita on monta vuotta vanha tuliainen Kööpenhaminasta.

Kerroin jo aikaisemmin, että olen ollut pitkän aikaa ostamatta mitään raskauteni ja mammakilojen tiputtamisen takia. Taisin ostaa viimeksi vaatteita itse asiassa raskausaikana, eli noin vuosi sitten. Nyt kroppa alkaa muistuttamaan taas lähtötilannetta ennen raskautta ja on kiva mennä taas sovituskoppiin ja hankkia jotakin uutta vaatekaappiin.

DSC_0242

DSC_0301

Tyylini on melko klassinen ja mustanpuhuva. Olen nauranutkin, että jos minulla on joskus muuta väriä päällä kuin mustaa, poikani varmaan säikähtää minua! Kuvan mekko on Marimekon tämän kevään uutuuksia ja se on myös tehty Virossa. Seuraavaksi aion hankkia jotakin täysin suomalaista eli Suomessa tehtyä!

DSC_0330

DSC_0309

Aamulla oli säätiedotuksessa, että tänään on viikon viimeinen aurinkoinen päivä. Suuntasimmekin nauttimaan iltapäivästä ja auringonlaskusta Puijontorniin. Olipahan upeat näkymät! Kävin tornissa viimeksi muistaakseni vuonna 2007. Siinä se paikallaan kököttää, mutta harvemmin tulee poikettua.

DSC_0311

Kalakukkokaupunkini!