DSC_1401

Kuvan kengät ovat yli kolmekymmentä vuotta vanhat. Ne olivat minulla jalassa kun olin yksivuotisvalokuvauksessa. Äitini antoi ne minulle joskus nuoruudessani, ja ne ovat olleet osa huoneeni tai kotini sisustusta siitä saakka. Ajattelin aina, että jos minulla on joskus lapsi, laitan ne hänelle jalkaan yksivuotisvalokuvaukseen. Vielä muutama kuukausi ennen kuin Little boy Finland saa mamman kengät jalkaansa.

Vuotemme inspiroimana kurkkasin kenkien pohjiin ja siellähän se luki. Made in Finland. En ole vielä ostanut pojalleni uusia kenkiä koska hän ei kävele. Eikös niitä tehdä Suomessa?

DSC_1326

Olen sisustanut poikani huonetta erilaisilla tauluilla ja olen jo pitkään haaveillut uudesta taulusta hänen huoneeseensa. Löysin ihanan suomalaisen sisustustaulukaupan, jolla on aika hauska tarinakin.

Poster Mister antaa taulun tilaajalle mahdollisuuden suunnitella taulunsa itse ja näin jokaisella taulun ostajalla on mahdollisuus saada oma persoonallinen taulu kotiinsa. Ihana idea siis!

Jää seuraamaan minkälainen taulu meille ilmestyy!

DSC_1331

DSC_1408

DSC_1430

Hankin pojalleni jo aika varhaisessa vaihessa raskauttani oman lapsikirjan. Olen yllättynyt miten paljon olemme sitä täyttäneet. Olen ajatellut, että kirjoitan pojalleni päiväkirjaa hänen lapsuudestaan, jota hän voi sitten myöhemmin lueskella. Äitini jaksoi nähdä saman vaivan minun ja sisarusteni kohdalla, ja olemme saaneet lapsuusajan kirjat itsellemme muistoksi.

Ostimme Oppi&Ilon Minun kirjani muistaakseni Suomalaisesta Kirjakaupasta. Kirjassa hauskaa ja erilaista on se, että kirja seuraa lapsen kasvamista täysi-ikäiseksi saakka. Lisäksi kirjaa voi tehdä oman näköiseksi, sillä kirjassa on erilaisia siirrettäviä elementtejä, kuten tarroja. Jos siis mietit minkälaisen lapsikirjan hankit tai vaikka ostat lahjaksi syntyvälle lapselle, niin tässäpä oiva vaihtoehto.

DSC_1444

DSC_1308

Jostain syystä kaikki johdot ovat nyt niin ihania!

Little Boy Finland nukkuu ja mamma lähtee nyt opiskelemaan!