DSC_0264

DSC_0323

Meillä ei ollut tänä vuonna erityisempiä pääsiäissuunnitelmia opiskelujeni takia. Olemme vain kotosalla pyhät ja tuhoamme suklaamunia. Montakohan mignonia yksi nainen jaksaa syödä? Tämänhetkinen saldo on neljä torstaista alkaen. Olimme mieheni kanssa kuukauden syömättä karkkia, mutta nyt karkin ja varsinkin suklaan syöminen tuntuu lähtevän ihan lapasesta!

DSC_0161

DSC_0163

Torstaina kun olin iltapäivällä kirjojen parissa ovikellomme soi ja oven takana oli kukkalähetti. Työnantajani lähetti mammalomalaiselle kukkia pääsiäistervehdykseksi. Tulipa kerrassaan hyvä mieli! On jaksanut ihan erilailla opiskella kun nämä kukat ovat piristäneet pöydällä luku-urakkaa.

DSC_0334

Minä en tänä vuonna lähettänyt yhtään pääsiäistervehdystä, mutta sain yhden todella ihanan kortin ystävältäni. Kaikki on elämässä asenteesta kiinni, kuten kortissa neuvotaan. Savossa on tällä hetkellä harmaata ja pilvistä, mutta silti on kevättä rinnassa varsinkin kun katsoo tätä korttia. Kiitos S ihanasta kortistasi!

DSC_0172

DSC_0327

Iloista pääsiäistä Savonmaalta kaikille!