DSC_0188

DSC_0244

Eilen pääsin taas pitkästä aikaa laittamaan hiukseni ojennukseen. Kun on kotona pienen ihmeen kanssa niin aina ei ensimmäisenä ole mielessä hiusten kunto ja kampaajalla käyminen. Kävinköhän viimeksi kampaajalla peräti kymmenen viikkoa sitten? Jotenkin se aika kuluu kotona niin nopeasti. Ajan kulumisen huomaa hyvin muun muassa juurikasvusta, joka ei ainakaan minulle ole kovin armollinen. Hiukseni ovat luonnostaan maantienharmaat ja juurikasvu muistuttaa aina kampaaja-ajan varaamisesta. Pienen pojan äitinä oli ihanaa saada hetki omaa aikaa ja päästä lukemaan juorulehtiä kampaajantuoliin.

Kampaajani huomasi sen minkä olen itsekin huomannut, eli minulla on jo ensimmäiset harmaat!! Jep, kolmekymppisenä. Minulla on ollut tämä ”ongelma” jo usemman vuoden ja kerran yksi lääkäri sanoi minulle, että liian kova stressi voi syödä hiuksista sen pigmentin! No, onneksi on olemassa hiusväriä, koska ei tässä voi ruveta niin paljon downshiftaamaan, että hiukset eivät harmaantuisi!

DSC_0725

DSC_0726

DSC_0731

Kerrostin tukkaa aikalailla keväisempään lookkiin ja samalla pituutta lähti yli viisi senttiä. Itse ainakin tykkään. Mitäpä olette mieltä? Joka kerta kun menen kampaajalle mietin, että nyt teen jotain uutta. Ja kun kampaaja kysyy, että mitäpä tehdään, niin vastaus on aina ”jos nyt vähän leikkaisi ja värjäisi”.

Hiukseni ovat olleet samannäköiset jo todella pitkään ja radikaalimpi kokeilunhalu loppuikin yläasteella kun leikkasin muotivillityksen mukaisesti lyhyen Natalia Imbruglia-tukan. Kampaajani ei meinannut ensin suostua leikkaamaan hiuksiani. Sain hänet suostuteltua operaatioon ja itkuhan siitä tuli. Muistan miten itki katkerasti omaa tyhmyyttäni. Lookki ei nimittäin käynyt minulle laisinkaan. Pari vuotta siinä meni hiuksia kasvatellessa ja kyllä odottavan aika oli tuolloin piiiiiitkä!

Kirjoittelin joskus kuluttajien mielikuvien pesemisestä ja tänään sain huomata, että joskus ei-suomalaisiksi mieltämänsä tuotteet ovatkin suomalaisia. Periaatteemme mukaisesti minun piti tietenkin ostaa suomalaisia kampaamotuotteita ja yllätyinkin, että kampaamosta löytyi minulle sopivaa ja vieläpä ihan Made In Finland-tuotteita! Ostin Cutrinin shampoota ja hoitoainetta ja todellakin suomalaista!

DSC_0801

DSC_0633Kyllä nyt mamman hermo lepää kun harmaat on peitetty ja saa katsella näitä kaunokaisia! Viikonloppuna on tiedossa kaikkea jännää! Ihanaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!!