DSC_0004

Voihan flunssa! Tänään olisi lähtö Helsinkiin ja nenä vuotaa. Kurkku on kipeä, yskittää ja lihaksia särkee. Pientähän tämä on, mutta juuri nyt! Olen menossa kahdeksi päiväksi koulutukseen. Koulutus on osa asianajajatutkintoa ja se järjestetään vain kahdesti vuodessa, joten nyt on pakko mennä. Ei kuulosta kauhean houkuttelevalta kaksi kertaa yhdeksän tuntia istumista ja opiskelua kun päässä humisee. Kovasti olin odottanut koulutusta ja reissua. Tarkoitus olisi nähdä kavereita, siskoa ja mennä illalliselle ystävien kanssa. Tällä hetkellä en kuitenkaan maista edes valkosipulia. Saati, että jaksaisin seurustella. Tähän kun vielä lisää lievän eroahdistuksen pojastani, niin ei kauheasti mieltä lämmitä! Kaksi yötä erossa ensimmäistä kertaa. Flunssa miksi tulit juuri nyt?

DSC_0001

Minulla on tänään soinut todella vanha biisi mielessäni näihin tunnelmiin liittyen;

It’s like rain on your wedding day
It’s a free ride when you’ve already paid
It’s the good advice that you just didn’t take..

A traffic jam when you’re already late
A no-smoking sign on your cigarette break
It’s like ten thousand spoons when all you need is a knife
It’s meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife..

Tunnistatko?

DSC_0006

Nyt minä pakkaan pienen matkalaukkuni ja lennän sinivalkoisin siivin Helsinkiin! Hyvvee päevän jatkoo vaan kaikille!