DSC_0025

Kaksi päivää Helsingissä alkavat olla ohi. Enään lentomatka kotia Kuopioon ja pääsen omaan sänkyyn. Selvisin koulutuksesta, vaikka kipeä olinkin. Eroahdistuskin osoittautui luultua lievemmäksi. Pakko se on vaan oppia olemaan erossa pojasta. Luulen, että erossa oleminen on enemmän ahdistavaa minulle kuin pojalleni. Sen verran reippaana ja iloisena hän on kuulema ollut, että hymy ei ole hyytynyt minun poissaoloni takia.

Buranan voimalla jaksoin myös hieman shoppailla ja nauttia hyvästä ruoasta. Keskiviikkona flunssan ollessa pahimmillaan en maistanut ruokaa laisinkaan. Mietinkin, että miten kauheaa olisi jos mennettäisi makuaistinsa! Kävin siskoni ja ystäväni kanssa syömässä keskiviikkoiltana kun saavuin Helsinkiin, ja en kertakaikkiaan maistanut edes valkosipulilla voideltuja leipiä. Tilanne onneksi helpottui hieman torstaina ja illallinen ravintola Pastorissa oli enemmän kuin herkullinen.

DSC_0038

DSC_0040

DSC_0055

DSC_0060

Löysin ihanan uuden mekon ja kengät. Tein todellista täsmä shoppailua. Olin katsonut netistä etukäteen mitä haluaisin ja kävin kokeilemassa vain ja ainoastaan yhdet kengät ja yhden mekon. Ja molemmat todella ostin! Kuvissa hieman vihiä siitä mitä ylleni laitan tänä kesänä. Esittelen vähän myöhemmin ostoksia päälläni kun flunssa hieman hellittää. Parikan Sushi-kengät olisivat sopineet minulle kuin nenä päähän ruokarakkauteni takia. En kuitenkaan ostanut näitä Lady Gaga-kenkiä vaan jotain muuta. Nyt on kyllä äitienpäivälahjat ostettu aivan omasta takaa ja vannotinkin miestäni, että hän ei saa minulle mitään hankkia!

DSC_0006Rentouttavaa ja aurinkoista viikonlopun alkua! Mitäpä ajattelit puuhailla viikonloppuna!