DSC_0255

Muutama viikko sitten Helsingin reissulla täydensin hieman vaatekaappiani. Olin ihastellut Ivana Helsingin Moomin Collectionin mustaa pitsistä mekkoa jo pitkään. Meinasin sen jo kerran tilata nettikaupastakin, mutta odotin kuitenkin liikkeeseen pääsyä. Mekko tuntui siltä kuin se olisi minulle tehty. Ja niin, ostin taas mustaa. Jospa sitä nyt kesän tullen löytäisi taas muutakin väriä päällensä. Kun matkustin kotia Kuopioon, eräs nainen tuli luokseni esittelemään suruvalittelunsa. Hetken olin hieman hämmilläni kunnes tajusin, että olin täysin mustissa vaatteissa ja flunssasena kenties aika surullisen näköinenkin. Kerroin naiselle, että kukaan ei ole kuollut, mutta ehkä voisin kuitenkin ruveta käyttämään vähän iloisemman värisiä vaatteita.

DSC_0256

DSC_0277

DSC_0017

DSC_0022

DSC_0030

Ivanan Provinssi-87-mallistossa on viehkeä, kesäinen ja värikäs tulppaanikangas. Ehkä voisin ostaa jotakin näinkin värikästä kesäksi?

DSC_0025

Yksi pitkäaikainen unelmani kävi myös toteen, kun ostin ensimmäiset Minna Parikkani. Ostin Parikan klassikkokengät, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Tänä kesänä onkin tiedossa usemmat kinkerit, joihin saan Parikat pukea ylleni. Siskoni menee loppukesästä naimisiin, poikani täyttää 1-vuotta ja minä lähden Ooppera-juhlille ensimmäistä kertaa elämässäni.

DSC_0370

Minna Parikan kengät nähtiin taas muutama viikko sitten Lady Gagalla. Itse en ihan sushi-kenkiä tohtinut ostaa, vaikka ne hauskat ovatkin. Sopivat ehkä Gagalle paremmin kuin minulle!

DSC_0001

DSC_0006

Mitäpä tykkäät uusista hankinnoistani?