Minä olen maailman huonoin käyttämään koruja. Minulla on kyllä reiät korvissa, mutta ei koskaa korvakoruja. Olen ollut 11-vuotta naimisissa, mutta silti en pidä vihkisormusta. Toissa vuonna, kun olimme olleet 10-vuotta naimisissa mieheni ehdotti, että hankkisimme minulle uuden sormuksen. Vähän aikaa jo sitä mietinkin, mutta olin niin viimeisilläni raskaana, että nakkisormiini ei oikein mahtunut mitään. En omista myöskään yhtään kaulakorua.  ”Kadehdin” kuitenkin aina heitä, jotka käyttävät kauniita ja näyttäviä koruja. Toissapäivänä Avainlipun 50-vuotisjuhlassa kiinnitin huomiota juhlijoiden upeisiin koruihin. Mietin, että nyt minäkin alan harjoittelemaan korujen käyttöä. Kyse ei siis missään nimessä ole siitä, että en pitäisi koruista, minun ei vaan tule jostain käsittämättömästä syystä niitä käytettyä.

Selailin hieman somea ja törmäsin todella mielenkiintoisiin ja kauniisiin sekä tietysti kotimaisiin koruihin.

picisto-20150601062626-839532

1. Nina Lehos 2. Minka 3. Poola Kataryna 4. Iki koru 5. Moi Moi 6. Uhana Design 7. Tuuni & Loru 8. Tytti Lindström 9. Sisustus Riemu 

Minun tyyliini ja makuuni ei sovi aivan perinteiset korut. Klassisia helmikoruja olen kuitenkin pitänyt silloin tällöin korvissani. Tykkään ehdottomasti koruista, joissa on joku hauska juju. Yksi maailman tunnetuimmista lauseista ”diamonds are girls best friend” ei oikein sovi siis minulle. Yksi näistä kymmenestä lähti kuitenkin tilaukseen!

Minkä sinä valitsisit näistä?