Meillä juhlitaan muutaman viikon päästä ensimmäisiä Little Boy Finlandin syntymäpäiviä. En voi uskoa, että vuosi on vierähtänyt! Kaikki on tietenkin ollut niin uutta ja ihmeellistä esikoisemme kanssa. Rytmien opettelu, elämän ihmettely, ensimmäiset hymyt, liikkumaan lähteminen, sormiruokailu ja kaikki muu. Viimeisempänä olemme opetelleet kiittämään. Kun poikani haluaa lopettaa syömisen, hän nyökkää päätänsä ja hymyilee. Minä sanon tällöin aina kiitos. Uskomatonta, miten pieni voi oppia ihmeellisiä asioita. Äiti on tietenkin suunnattoman ylpeä! Syntymäpäivinä yleensä muistetaan sankaria ja minä mietinkin, mitä yksivuotiaalle pojalle voisi ostaa? Poikamme ei vielä leiki erityisesti leluilla autoja ja palloja lukuunottamatta. Hauskimmat leikit syntyvät kapustoilla, kattiloilla ja Hugon flexi-talutushihnalla. Käytännölliset lahjat olisivat siis mieluisia, ainakin äidin mielestä!

picisto-20150601024602-999827

1. Hilla Clothing 2. Hilla Clothing 3. Melli EcoDesign 4. Melli EcoDesign 5. Hilla Clothing 6. Hilla Clothing

picisto-20150601021758-869228

1. Marimekko Karkumatka 2. Marimekko Boo Boo 3. Marimekko Köll 4. Polka Jam Rumpu 5. Plasto  6. Hot Toys Formula Neppis

Marimekkoa lukuunottamatta kaikki on valmistettu Suomessa! Ehkä näistä löytyy viemisiä juhliin myös sinulle?