Yhteistyössä Sinituotteen kanssa

DSC_0011

Siivouspuuhat ovat sellaisia, että niihin joko syttyy tai sitten ei. Minulla on ainakin muutamia kotiaskareita mitä teen hymyissä suin ja muutamia, jotka tuntuvat tikun tunkemiselta kynnen alle. Imuri tarttuu käteen mieluisasti, moppi ei niinkään, silittäminen on tuskaista kuten ikkunoidenkin pesu, mutta kylpyhuone- ja wc-tilojen peseminen on taas mieluista puuhaa. Tavaroiden järjestyksessä pitäminen ei ole koskaan ollut valttikorttini, vaatteet ovat varsinkin levällään liian usein. Onneksi täydennämme mieheni Antin kanssa siivouksessa toisiamme. Pyrimme siivoamaan kerran viikossa yhdessä koko talon (imurointi, lattianpesu, pölyjen pyyhkiminen, tavaroiden järjestely jne.). Lisäksi minä siivoan minkä ehdin arjen keskellä. Eli aika vähän. Hugo tuo tietenkin lisäsiivouksen tarvetta. Nyt kun poikani touhuaa paljon lattialla, minusta tuntuu, että imuroida ja mopata voisi joka päivä. Sen verran paljon meille kulkeuttuu hiekkaa ja muita metsän aineksia koiran mukana sisälle. Kesä kun on vielä punkkiaika, niin tuntuu, että olen koko ajan varpaillani kaiken lattialla pyörivän kanssa.

IMG_0236

Taloamme suunnitelessamme halusimme molemmat paljon isoja ikkunoita. Talomme takaseinä on käytännössä pelkkää ikkunaa. Joku kysyikin meiltä, että kuka ne ikkunat oikein sitten pesee? Kauhea homma! Naureskelin tyytyväisenä, että onneksi minun ei tarvitse stressata siitä hommasta, se on nimittäin mieheni suosikki kotiaskare. Ei ehkä uskoisi, mutta näin se tosiaan on. Joskus ystäväni ovat kyselleet, että saisiko tuota miestä lainaan keväisin? Entisessä kodissamme Antti pesi parhaimmillaan ikkunat neljä kertaa vuoden aikana. Ja minä olin tyytyväinen! Nyt kun ikkunapinta-alaa on huomattavasti enemmän kuin aikaisemmin, ja ikkunaa on lattiasta kattoon, Antti oli enemmän kuin onneissaan päästessään testaamaan SINI:n lasikuituvartta, johon voi muun muassa kiinnittää SINI:n triplaikkunanpesusetin. Varsi sopii kaikkiin SINI-järjestelmään kuuluviin tuotteisiin, kuten moppeihin, kuivaimiin, pesimiin, harjoihin ja ikkunanpesuvälineisiin, todella kätevää! Yksi varsi ja todella monta käyttömahdollisuutta! Myös minä kokeilin ensimmäistä kertaa meidän yhdessäolomme aikana ikkunanpesua. Ei yhtään hullumpaa homma näin hyvillä välineillä! Lasikuiturvarsi on oikeasti todella kätevä erityisesti isoille ikkunoille. Ei tarvitse kurkotella ylös eikä alas tai kiipeillä ja tasapainotella jakkaroilla. On muuten myös turvallista!

DSC_0028

DSC_0097

DSC_0095

DSC_0069

SINI:n tuoteperheeseen on kyllä helppo rakastua. Valikoima on todella laaja ja tietenkin kotimainen. Siivoukseen voi löytyä ihan uutta kipinää, kuten urheiluunkin, kun on oikeat välineet. Meillä on esimerkiksi tosi kalkkipitoista vettä ja jouduimme ottamaan tämän huomioon talomme materiaaleja suunnitellessamme. En kuitenkaan suunnitteluvaiheessa täysin ymmärtänyt miten kalkki kertyy erilaisille pinnoille. Olin jo ihan luovuttanut wc-hanojen puhdistamisen kanssa. Kalkki kertyi niihin todella näkyviksi kerroksiksi, varsinkin hanan ja lavuaarin kiinnityskohtaan. SINI:ltä löytyi kuitenkin täsmätuote kalkinpoistamiseen. Tuotteen nimi on JYNSSÄRI, ja se todella jynssää kalkin pois. Kaikki kalkista kärsivät minulla on siis teille iloisia uutisia! Jynssäri + Kiillon kalkille tarkoitettu puhdistusaine = ei enää harmaita hiuksia kalkin kertymisestä! Suosittelen kokeilemaan!

DSC_0114

Monissa kodeissa on varmasti tehty jo kevät- ja kesäsiivouskin. Kesälomalla on kuitenkin hyvää aikaa vaikka pesaista ne ikkunat! SINI haluaa tarjota arvontaan teille lukijoille seuraavan 90 euron arvoisen SINI:n ikkunanpesupaketin;

picisto-20150609054247-1365741. SINI Tripla-ikkunanpesin 2. Vaihtopäällinen Tripla-ikkunanpesimeen 3. Ikkunankuivain 40 cm ja ruutukuivain 15 cm 4. Lasikuituvarsi 70 cm 5. Mikrokuitu ikkuna- ja peililiina 6. Suihkepullo 7. Mikrokuitulattialiina lattian suojaamiseen 8. Ämpäri ilman kuppipuristinta 9. Mikrokuitupölykinnas sälekaihtimien pyyhkimiseen.

Jätä kommenttisi yhteystiedollasi ja kerro joko olet pessyt ikkunasi tänä keväänä? Arvonta-aikaa on 16.6.2014 saakka.

Onnea arvontaan! Ja totta se on, SINI:llä siivous sujuu!