DSC_0892

DSC_0898

Tämän päivän kuulumisten pitäisi alkuperäisten suunnitelmien mukaan olla jotain aivan muuta kuin mitä nyt kirjoitan. Olemme jo useamman viikon ajan suunnitelleet maalaavamme talomme, mutta kelit eivät vain anna periksi. Maalitkin on jo hankittu Tikkurilalta. Juhannusmenot on nyt sitten peruttu ja suunnitelmissa on maalata talo ensi viikonloppuna. Erilainen juhannus siis tulossa. Jospa sitä ehtisi kuitenkin piipahtamaan mökillä edes saunomassa. Onneksi viikonloppuna Kuopiossa tapahtui, ja kylmästä sekä sateisesta säästä välittämättä suuntasin torille. Torilla oli koko viikonlopun ajan Kuopio taitaa ja luo käsityötapahtuma. Suosikkini tapahtumassa oli ehdottomasti kuopiolainen Ateljee Keltainen Talo. Olin törmännyt heidän tuotteisiinsa jo Instagramissa sekä tutustunut Ateljee Keltaisen Talon nettikauppaan. Nyt pääsin hypistelemään tuotteita ihan livenä ja kyllä tykkäsin. Ostin muutaman keittiöpyyhkeen. Olen keittiöpyyhkeiden suurkuluttaja. Minulla ei ole koskaan keittiössä talouspaperia, vaan pyyhin aina kaiken joko rätillä tai keittöpyyhkeellä. Yleensä ihmiset kysyvät aina, että missä teillä on talouspaperia? Kaikkia tuntuu aina kummastuttavan tämä minun tapani, mutta en vain koskaan ole oppinut käyttämään talouspaperia. En tiedä kumpi on ekologisempaa, käyttää talouspaperia vai pestä koneella keittiöpyyhkeitä? Jokatapauksessa kurkkaappa näitä keittiöpyyhkeitä. Löydätkö oman kotikaupunkisi valikoimista?

DSC_1003

Keittiöpyyhkeiden lisäksi Ateljee Keltainen Talo myy muun muassa kortteja, tyynynpäällisiä, sisustustaluja ja kasseja. Ehkä seuraavaksi hankin poikani huoneeseen ”Olet niin rakas” taulun! Tai voisinhan sen miehellenikin ostaa!

DSC_0905

DSC_0915

DSC_0866

Muuten viikonloppu meni ihan kotihommissa ja pojan kanssa leikkiessä. Aamulla naapuri laittoi viestiä, että grillataanko illalla? Aamulla keli näytti siltä, että tulee aurinkoinen päivä. Sitä kesti kuitenkin sen yhden tunnin ja nyt sataa taas vettä. Niinhän sitä sanotaan, että Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen. Sadetta uhmaten laitoimme grillin tulille ja kyllähän sitä sateessakin saa grillattua. Tosin tunnelma ehkä hieman kärsii, mutta maha on täynnä. Nyyttärimeiningillä pistettiin pöytä koreaksi. On ollut todella ihanaa kun olemme saaneet nyt uusia naapureita talojen valmistuessa. Naapurustoon on tullut paljon lapsia ja vielä saman ikäisiä kuin meidän poika. Toinen naapurimme oli vuokrannut viikonlopuksi paljun ja illalla tuli viesti, että tuletteko saunaan ja paljuun? On mahtavaa kun on aktiivinen naapurusto ja seuraa on joka hetkenä! Palju jäi kuitenkin väliin, koska olimme juuri saunoneet omassa saunassa. Jäin kuitenkin miettimään, että olisikohan se palju kiva tuohon omalle pihalle jossain vaiheessa?

DSC_1030

DSC_1028

DSC_1067

DSC_1057

Alkuviikosta löysin Kuopiosta kirpputorilta uusia paketissa olevia Iittalan Flora-sarjan maljoja. Rakastuin sarjaan ja kotona googlailin mistä voisin ostaa sarjaa lisää? En löytänyt sarjaa kuitenkaan mistään nettikaupoista. Joku ystävällinen Instagram-seuraajani laittoi kuitenkin viestiä, että Carlsson myy vielä jotakin Flora-sarjan tuotteita. Marssin liikkeeseen ja löysin tämän ihanan kaatimen. Joskus materia tekee vain onnelliseksi!

DSC_0012

DSC_0023

Pakko oli vielä viimeiseksi lisätä kuva miehestäni ja pojastani. Tiimipaidat miehillä. Ja sitten repesin kun tajusin, että aina kun poikani esiintyy blogissa, hänellä on tuo sama paita päällä! On meillä kyllä muitakin paitoja!

DSC_1015

Mukavaa tulevaa viikkoa! Me lähdemme huomenna pikavisiitille Tamperelle!