Iso kiitos hänelle joka keksi nettikaupat! Kun on kotiäiti ja arjen helppouden takia haluaa pitää kiinni pienokaisen rytmistä, on enemmän kuin ihanaa, että shoppailla (ja blogata) voi myös omalla kotisohvalla! Marimekko ilmoitti tänään minulle sähköpostilla, että ale on käynnistynyt. Muutama muukin yritys lähestyi minua, kuten varmasti montaa muutakin. Mietin aina, että annanko sähköpostiani yrityksille mainosten takia, mutta on siinä hyvätkin puolensa. Olen huomannut, että monien kauppojen, kuten Marimekon, aleissa tavarat loppuvat nopeasti. Nytkin moni haluamani juttu oli päässyt jo loppumaan! Jotakin kuitenkin laitoin tilaukseen. Mitä sinä näistä ottaisit?

picisto-20150617061036-4862161. Kontti keittiöpyyhe 2. Oiva Sitruunapuutarha 3. Onnimanni tyynynpäällinen 4. Oiva Kurjenpolvi 5. Kurjenpolvi tyynynpäällinen 6. Oiva teepannu 7. Oiva Sitruunapuutarhamuki 8. Merivuokko tarjotin 9. Räsymatto kylpypyyhe

Aion kuitenkin jalkautua juhannuksen jälkeen myös ihan liikkeisiin katsomaan aletarjontaa. Pitäisi ostaa kengät koko perheelle, sekä pojalle jotakin kesävaatteita. Jos se kesä nyt joskus tulisi. En tiedä vielä miten suomalaisten kenkien ostaminen onnistuu Kuopiossa, mutta se selvinee ensi viikolla. Ja jos ei löydy kivijalkakaupasta, niin onneksi on nettikaupat! Täältä löydät ainakin osan suomalaisista kengistä. Lisäksi esimerkiksi PalmrothSaint Vacant ja TopMan suunnittelevat sekä valmistavat suomalaisia kenkiä. Pikaisella katsomisella miehille näyttäisi olevan enemmän makunystyröitä miellyttävää tarjontaa. Palmroth panostaa erityisesti syksykenkiin, joten kesäkenkiä joudun etsimään muualta.

Ei muuta kuin shoppailemaan!