DSC_0245

Paljon onnea pieni poikani! Ensimmäinen vuosi elämää takana. Se meni liian nopeasti. Kesä oli kuuma kun synnyit. Vietit ensimmäiset kuukaudet melkeinpä vain vaipat päällä. Hiki virtasi ja aurinko pastoi. Äiti keräsi sinulle monta sankoa mustikkaa kun nukuit niin hyvin. Tuli syksy ja ensimmäinen kotisi alkoi olemaan muuttovalmis. Olit 5 kuukautta vanha kun muutimme ensimmäiseen sinun omaan kotiisi. Sait oman huoneen, mutta nukuit äidin ja isän kanssa samassa huoneessa. Lähdit ryömimään ja nauroit kovasti. Jouluna oli kylmä ja kannoimme kuusen sisälle. Koristelin sen yksin ilman sinua ja isiä teidän ollessa kaupassa. Olin niin onnellinen meidän ensimmäisestä yhteisestä joulukuusesta. Jouluna olimme kolmestaan kotona. Mummolassa piipahdimme illalla. Siirryit omaan huoneeseen nukkumaan ja nukuit yöt ilman heräämistä. Äiti ja isi olivat ihmeissään. Nytkö jo? Aloit huomaamaan isoveljesi Hugon ja tykkäsit nujuta hänen kanssaan. Helmikuussa aloitimme muskarin ja rakastit musiikkia heti. Kotona kuuntelimme joka päivä useaan otteeseen muumilauluja. Kävimme uimassa lauantaisin ja kylvit joka ilta. Ruoka maistui hyvin ja kasvoit kovaa vauhtia. Huhtikuussa lähdit konttamaan ja nyt tapailet jo ensimmäisiä askeleita. Keinuminen ja tavaroiden piilottaminen on tällä hetkellä parasta mitä tiedät. Olet niin rakas meille!

DSC_0374

DSC_0007

DSC_0106

Tarjoilun suhteen minulla oli sataa ideaa, mutta yritin malttaa mieleni. Pöytään katoin seuraavia herkkuja:

Britakakkua

Sitruunakakku

Porkkanamuffinseja

Karkkeja

Keksejä

Mehua, kahvia ja Pommacia mansikoilla

DSC_0209

DSC_0281

Mainiosti näytti maistuvan, ainakin pienelle väelle. Meno oli melkoista ilman sen suurempaa ohjelmaa. Sokeri sai pienet jalat ja kädet liikkeelle. Suupielet olivat suklaassa ja elintarvikevärissä. Unohdin ostaa kaupasta nomparelleja muffinseihin. Kaapissa oli vain joulunaikaisia talvisia nomparelleja. Hyvin ne kuitenkin toimivat ja maistuivat!

DSC_0445

DSC_0412

DSC_0319

DSC_0201

DSC_0002

 Kiitos ystävät ikimuistoisista juhlista!