DSC_0155

Yhteistyössä Vallilan sekä Suomalaisen Työn Liiton kanssa

DSC_0136

Työhuone on nyt saanut uuden ilmeen. Ennen niin sairaalan valkoinen huone on kokenut nyt melkoisen muutoksen. Aikaisemmin käytin huonetta lähinnä tavaran säilytykseen. Vieraiden saapuessa kylään, siivosin huoneen heitä varten ja selitin aina, että huone on sisustuksen osalta hieman kesken. Uusien ihmisten tullessa käymään ensimmäistä kertaa, en yleensä edes esitellyt huonetta. Valkoiset seinät ja tyhjä huone eivät oikein kaivanneet esittelyä. Muutoksen jälkeen huone kutsuu koko perhettämme viettämään sinne aikaa. On niin ihana ihastella värejä. Lisäksi huone sai todellisen käyttötarkoituksen. Se toimii nyt sekä työ- että vierashuoneena. Mieheni tekee yleensä muutaman päivän viikosta kotona töitä, ja nyt työn teolle on viihtyisä paikka.

DSC_0059

DSC_0069

DSC_0177

Työ-ja vierashuoneen suunnitteleminen oli todella hupaisaa. Minulla ei ollut mitään rajoitteita tai erityisiä vaatimuksia. Huoneessa oli ainoastaan vanha valkoinen pöytä ja levitettävä sänky. Halusin säilyttää ne edelleen huoneessa. Kirjoittelinkin täällä suunnittelusta ja materiaalipohdinnoista. Hieman teimme muutoksia vielä viime metreillä, mutta tapetin valinta oli heti selvä. Rakastuin Vallilan Clematis-tapettiin välittömästi kun näin sen. Vaikka tapetti on kuviollinen, se on mielestäni rauhaisa. Värit ovat kauniit ja ne sopivat monen kanssa. Kaveriksi käy niin keltainen, musta, harmaa kuin valkoinenkin.

DSC_0219

DSC_0196

DSC_0046

DSC_0132

1. Tapetti: Clematis turkoosi 2. Koristetyynyt: Silkkisuukko ja Persikka 3. Verhot: Artisokka

DSC_0084

Mitä olette mieltä huoneen uudesta ilmeestä?