DSC_0241

Kirjoittelin joku aika sitten alehaaveistani täällä. Perjantaina hain postista odotetun paketin. Viikonloppuna pääsin sitten nauttimaan uusista kauniista astioista. Marimekon Sitruunapuutarha kolahti minuun jotenkin täysin. Ihanan iloinen ja värikäs. Kotini värileikki siirtyi työhuoneesta ruokapöytään. Marimekon astiat ovat siitä hauskoja, että niitä on todella helppo yhdistää. Sitruunapuutarhaa, tasaraita, sukat makkaralla ja kurjenpolvi käyvät aika passelisti yhteen keskenään. Vai mitä olet mieltä?

DSC_0264

DSC_0252

DSC_0261

Ostoskoriin päätyivät Sitruunapuutarhakulhon lisäksi kuusi kappaletta kurjenpolvikuppeja. Ihanan kesäisiä ja keltaisia. Muuten on jäänyt alet kiertämättä. Kesävaatteitakaan ei vielä ole ollut tarpeellista hankkia. Tuleekohan niille tarvetta tänä kesänä laisinkaan?