DSC_0873

Aina ei tarvitse lähteä kotisohvalta löytääkseen aarteita. Nettikirppikset pursuavine aarteineen ovat muutaman klikkauksen päässä. Selailin yhtenä tämän kesän harvoista sadepäivistä nettikirppiksiä pojan nukkuessa, ja löysin aivan ihanan kampauspöydän vuosikymmenten takaa. Hintaa pöydällä oli 20 euroa. Tosin se oli aika huonossa kunnossa ja laatikossa piti pesää pieni ampiaisyhdyskunta. Pöydän omistaja kertoi sen olevan sukukalleus ja vanha kuin mikä. En löytänyt merkintöjä tekijästä, mutta omistajan mukaan se oli suomalaista tekoa. Maalaus- ja pihaurakoiden keskellä en löytänyt aikaa kunnostaa pöytää itse, joten työllistin aloittelevaa puuseppäyrittäjää. Pöytä hiottiin, kunnostettiin ja maalattiin ja nyt se kaunistaa meidän kotia. Tervetuloa perheeseemme! Pöydälle asettelin rakkaimman kuvan minusta ja pojastani. Otin sen itse kun pötköttelimme sängyllä hänen ollessa vain kuukauden vanha.

DSC_0875

DSC_0899

DSC_0885

Iloista maanantaita!