DSC_0034

Yhteistyössä Puttipaja Oy:n kanssa

Meillä palaa kodissamme kynttilät kesät ja talvet. Mieheni on joskus vitsaillut, että talomme voisi jopa lämmittää kynttilöiden antamalla lämmöllä. Ei nyt ehkä ihan talvella, mutta kesällä kyllä. Kuluva kesä on ollut poikkeuksellisen kylmä ja kynttilät ovatkin palaneet meillä melkein joka ilta. Ei tosin lämmitys mielessä, vaan ihan tunnelmanluojana. Kun taivas on tumma ja ilma-ala syksyinen, on ihanaa katsella lepattavaa tulta. Onhan tuli ja kynttilät romanttistakin. Kynttilöistä nauttiessa on syytä kuitenkin muistaa aina miten ja missä kynttilöitä poltetaan. Kurkkaapa tänne ja lue Puttipajan omat ohjeet!

Sain tilaisuuden tutustua Puttipajan laadukkaisiin kynttilöihin. Puttipaja olikin minulle jo entuudestaan tuttu. Synnyin Jyväskylään ja Puttipaja aloitti toimintansa melkein meidän naapurissa, muutaman kilometrin päässä. Ensimmäisiä kynttilöitä tehtiin yrittäjän autotallissa, joka sijaitsi minun koulumatkalla. Kun opin lukemaan, mietin monesti, että mikäköhän tuo Puttipaja oikein on? Nopeasti sain kuitenkin selville mitä autotallissa tehtiin ja Puttipaja onkin varmasti ainakin jokaiselle Jyväskylässä tai sen läheisyydessä asuvalle erittäin tuttu. Tällä hetkellä Puttipaja ei ole kuitenkaan enää autotallimyymälä tai vain keskisuomalaisten tuntema, vaan Puttipajan tuotteita saa jo koko Suomen alueelta.

DSC_0586

DSC_0589

DSC_0546

Puttipaja valmistaa kaikki kynttilät käsin ja ne ovat kotimaisia. Tuotteita saa monien kauppojen lisäksi myös Puttipajan omasta verkkokaupasta. Heinäkuun loppuun saakka kaikki yli 50 euron ostokset toimitetaan ilman postituskuluja. Voit tilata verkkokaupan kautta myös lahjan ystävällesi/ sukulaisellesi/ rakkaalleesi/ kenelle vain. Ilmoitat vain vastaanottajan yhteystiedot tilausvaiheessa ja posti hoitaa loput. Todella kätevää!

DSC_0624

Haluaisitko sinä nämä samat ihastuttavat ja laadukkaat kynttilät omaan kotiisi kesäiltoja lämmittämään? Syksykin jo kolkuttelee tuloaan, joten käyttöä varmasti olisi! Puttipaja haluaa tarjota yhdelle teistä lukijoista tämän saman noin sadan euron arvoisen kynttiläpaketin. Käypä kurkkaamassa Puttipajan verkkosivuja ja jätä kommenttiboxiin tietosi sekä mainitse mikä tuote sopisi sinun kotiisi. Kommentoimalla olet mukana arvonnassa! Onnea arvontaan! Arvonta päättyy viikon päästä 28.7.