DSC_0833

Yhteistyössä Pingviinin sekä Suomalaisen Työn Liiton kanssa

DSC_0900

Kylmä kesä ei ole vaikuttanut meidän perheemme jäätelön kulutukseen. Syömme nimittäin jäätelöä paukkupakkasillakin. Vuodenajat vaikuttavat korkeintaan makujen valikoimiseen, ei niinkään jäätelön kulutukseen. Kesällä toki syömme hieman enemmän tikku- ja tötteröjäätelöitä kuin pakettijäätelöä. Kesällä maistuvat minttu, mansikka, vanilja, kuningatar ja tiikeri. Syksyllä ja talvella mieli halajaa suklaata, lakritsia ja nougata. Minun ehdoton suosikkini on lakritsi ja mieheni rakastaa minttua. Pojalle tuntuu kelpaavan hyvin kaikki maut. Tänä kesänä olemme kyllä syöneet laittoman monta pakettia samettista nougata. Oletko kokeillut? Jos et, niin pakko varoittaa koukuttumisvaarasta! Tänään päätimme nautiskella mansikkaa ja vaniljaa lettujen sekä tuoreiden marjojen kanssa. Onnistunut yhdistelmä! Kesä, jäätelö, letut ja marjat, mitä muuta sitä lomalainen kaipaakaan?

DSC_0914

DSC_0940

Pingviini juhlii tänä vuonna jo 80-vuotista taivaltansa. Me suomalaiset olemme saaneet nauttia Pingviinijäätelöstä jo vuodesta 1935. Vuonna 1962 tuotanto siirtyi Turenkiin, jossa Pingviinijäätelöä valmistetaan edelleen. Pingviinillä on avainlippu, joka kertoo siitä, että jäätelö on valmistettu Suomessa suomalaisesta maidosta sekä kermasta. Turengin tehtaalla on myös 40 henkeä vetävä jäätelöbaari, johon pääse tilauksesta esimerkiksi ryhmän kanssa matkalle. Nam nam nauttimaan! Mahtava luokkaretkikohde eikös??

DSC_1023

DSC_0931

Pingviini juhlii syntymäpäiviään räpylät radalla kiertueella ja vielä ennen kiertueen päättymistä 21.8, Pingviini järjestää kaksikymmentä tapahtuu eripuolella Suomea. Kurkkaapa tänne ja katso, missä voit vielä törmätä kiertueeseen sekä itse herra Pingviiniin. Käy ottamassa itsestäsi ja pingviinistä kuva ja julkaise se somessa, niin voit voittaa liput Särkänniemeen. Pingviini juhlii Särkänniemessä 5.9 ja sinulla on siis mahdollisuus päästä juhliin mukaan! Tarkemmat ohjeet voit lukea täältä!

DSC_0999

Kiitos Pingviini maailman parhaasta jäätelöstä ja onnea syntymäpäivän johdosta!