DSC_0881

Minä en ole erityisemmin huulipuna ihminen. Ostan pääsääntöisesti aina huulikiiltoa. Tykkään jotenkin paljon enemmän huulikiillon koostumuksesta ja siitä, että se levittyy niin sulavasti. En oikein osaa sanoa kumpi on kestävämpää, koska olen käyttänyt huulipunaa aika vähän. Jotenkin minulla on kuitenkin tunne, että puna on pysyvämpää ja sitä ei tarvitse lisätä niin usein. Töihin lähtemiseen valmistautuminen pisti minut kurkkaamaan niin meikkipussiin kuin vaatekaappiinkin. Jotenkin en ole jaksanut päivitttää kumpaakaan pitkään aikaan. Kotona ollessa olen todella ollut kotona ja vaatteet sekä meikit eivät ole olleet ensimmäisenä mielessä. Nyt täytyy hieman ryhdistäytyä tällä saralla. Kävin testailemassa Lumenen meikkejä ja aika monta juttua tarttui mukaan. Löysin aivan ihanan huulipunan Wild Rose Lipstick sarjasta. Värin numero on 51 ja nimi on syklaamiaika. Ihanan pinkki ja ennenkaikkea levittyy todella hyvin. Puna on mukavan kostean oloinen huulilla ja tuntuu todella kestävän. Mitäs olet mieltä?

DSC_0839

DSC_0892

Iloista maanantaita!