DSC_0852

Yksi elämäntapamuutoksen ja suosi suomalaista-projektin paras asia (ja mahtavia puolia on siis monia, kuten kaikki blogin lukijat) on se, että olen saanut kokea asioita, joita en varmasti olisi saanut muuten ikinä kokea! Torstaina sain kokea pienen kurkistuksen mallina olemiseen. En todella haaveile mistään paparazzi-sopimuksesta eilisen jälkeen, mutta oli aivan mahtavaa, että tällainen normaali äitikin kelpasi esittelemään Mirka Pukine Oy:n ensi kevään ja kesän mallistoa. Sain Mirkalta jo luvan julkaista kuvia kuvauksista. Vaatteet tulevat myyntiin kevät-talvella 2016.

DSC_0847

DSC_0857

Mirka Pukine Oy sijaitsee Pohjois-Savossa, pienen Varpaisjärven kylän keskustassa. Yritys sai alkunsa yhdeksänkymmentäluvulla, kun Mirkan mieltymys aittojen aarteisiin sekä vinttien vintageen johti ensin omaan secondhand-liikkeeseen ja myöhemmin vanhaa kunnioittavaan, arvomaailmaltaan aitoon vaatemallistoon. Oletko käynyt koskaan kurkkaamassa Mirka Pukineen vaatteita yrityksen kotisivuilla tai esimerkiksi Kuopion Daigadaigaduussa?

DSC_0875

DSC_0899

DSC_0895

DSC_0974

Kaikki kokeilemani vaatteet laskeutuivat niin kauniisti päälleni. Tuntui todella kuin ne olisi tehty minulle. Sopivat varmasti siis monelle naiselle! Mitäs pidät?

DSC_0858

DSC_0943

 

 

Mallina olo oli mielestäni melko haastavaa. Miten asettua, miltä kädet näyttävät, entä naama?? Onneksi kuvauksissa oli niin ammattitaitoinen kuvaustiimi, että rentouduin nopeasti. Kuvat otettiin täydellisyyttä hipovassa Galleria Cafe Luovassa Puussa. Kirjoittelin aikaisemmin täällä paikasta ja sen tunnelmasta. Luova Puu on auki vielä muutaman viikon ennen talviunia, joten vielä ehtii!

Kiitos vielä Mirka Pukine Oy ja muut mukana olijat! P.s. kuvissa näkyy vain osa malliston vaatteista.