DSC_1246

Yhteistyössä Best-In ja Suomalaisen Työn Liitto

Jos koiramme Hugo saisi valita ruokavalionsa, hän söisi joka päivä mieluiten tuoretta lihaa ja kasviksia. Kala, kasvikset, riisi, kananmuna ja jopa parsakaali ovat hänen suurinta herkkua. Hugo saakin paljon samaa ruokaa kuin mitä me syömme. Lisäksi ruokavalioon kuuluvat kuivaruoka kalan ja riisin muodossa sekä herkkupäivinä Best-in ruokamakkarat. Hugo on testaillut monia erimakuisia Best-in makkaroita, mutta yksi tuntuu olevan ylitse muiden, lohimureke. Se on makkaroista ehdottomasti kaikkein herkullisin vaihtoehto, sitä ei jää pienintäkään murua lautaselle!

DSC_1251

Best-In makkarat sisältävät monia koiralle tärkeitä ravintoaineita: vitamiineja, korkealaatuista hyvin sulavaa valkuaista sekä rasvaa energian lähteeksi. Ongelmana meidän Hugolle makkaroissa on vain se, että poika voisi syödä niitä ihan miten paljon tahansa. Äiti joutuukin pitämään annostelusta huolta. Best-In-koiranruokien tuoreus, laatu ja hyvä maku perustuvat tuoreisiin raaka-aineisiin ja tuotteiden valmistukseen Suomessa. Ruoat valmistuvat raaka-aineista ostovalmiiksi tuotteiksi yhden päivän sisällä. Kun pakkauksessa lukee Best-In, voit siis aina luottaa siihen, että koirasi saa tuoretta, säilöntäaineetonta ja 100 % kotimaista ruokaa. Kaikki ateriat valmistetaan Kuopiossa, joten Best-In-tuoreateriat ovat todellista lähiruokaa!

DSC_1262

Best-In valmistaa myös Hubert -makupaloja. Makupalat valmistetaan uunissa kypsyttämällä, ilman väri- tai lisäaineita. Jos minä antaisin Hugolle makupaloja, kiinnitäisin niiden valinnassa erityistä huomiota tuotteen alkuperään ja valitsisin näissäkin lähiruoan. Best-In Hubert -makupalat valmistetaan myös Kuopiossa. Hugo on tällä hetkellä vain pienoisessa painon tarkkailussa hänen erittäin hyvän ruokahalunsa takia, joten ainakin toistaiseksi makupalat ovat jääneet kauppaan. Jospa taas pian kuitenkin pääsisimme nauttimaan makupaloja hieman pienemmissä määrissä kuin aikaisemmin.

DSC_1272

DSC_1282

Hugo kiittää ja kumartaa erittäin herkullisesta lähiruoasta, joka valmistetaan aivan naapurissa!