DSC_0258Yhteistyössä KIVAT kanssa

Saimme Little Boy Finlandin kanssa keväällä kutsun vierailla KIVAT-tehtaalla Tampereella. Lähdimme Kuopiosta matkaan Little Boy Finlandin parhaan ystävän kanssa, ja pojat otettiinkin lämpimästi vastaan tehtaalla. Ihan ensimmäisenä meitä odotti herkkupöytä ja tutustuminen KIVAT-tehtaan tiloihin ja henkilökuntaan. Itse lähdin matkaan todella innoissani, oli mahtavaa päästä näkemään miten KIVAT-tuotteita valmistetaan ja miten ne päätyvät kauppojen hyllylle. Itse ainakin monesti mietin ja pohdin, että missä ja miten jokin valmistetaan? Erityisen hienoa oli tietenkin päästä näkemään se, miten jotakin valmistetaan Suomessa.

DSC_0021

DSC_0028

DSC_0022

Maittavien herkkujen lomassa saimme paljon tietoa KIVAT-tuotteiden tuotannosta ja yrityksen arvoista. Oli upeaa nähdä miten yrityksen henkilökunta oli todella tuotteidensa takana ja ylpeä niiden laadusta. Mietin tapaamisemme jälkeen, että voivatko kaikki yritykset olla aivan yhtä ylpeitä tuotteistaan? KIVAT-tuotteiden tuotanto ja suunnittelu tapahtuvat Suomessa ja tuotteiden alkuperä ja tekijät ovat 100 %:lla varmuudella tiedossa. Mekin pääsimme seuraamaan itse tuotantoa ja näin ketkä leikkasivat neuloksia ja ompelivat tuotteita. Raaka-aineina KIVAT-tuotteissa on 100% puuvillaa ja/tai 100% villaa. KIVAT-tuotteiden puuvilla on ollut jo vuodesta 2011 luomua, mahtavaa!

Kun keskustelimme yrityksen henkilökunnan kanssa, minulle jäi erityisesti mieleen se miten KIVAT panostaa tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. Yritys todella haluaa tarjota ostajalle kestävän tuotteen. Tuotteen, joka kestää vuosia ja joissa saumat ja valmistusmateriaalit eivät hajoa ja haalistu käytössä välittömästi. Toki käyttäjällä on vastuunsa, varsinkin silloin kun tuote ei ole käytössä ja sitä säilytetään esimerkiksi kaapissa kesän ajan. Villahan on tunnetusti herkullista ruokaa joillekin hyönteisille, joten villaiset ja miksei tietenkin puuvillaisetkin tuotteet kannattaa suojata hyvin säilytyksen ajaksi. Kannaattaa aina lukea tuotteen kuin tuotteen hoito-ohjeet. Minulla ainakin tässä on melkoinen parannuksen paikka. KIVAT-tuotteiden hoito-ohjeet löydät täältä!

Turvallisuudesta minulle jäi erityisesti mieleen se, että Kivat-tuotteet eivät sisällä lapsille haitallisia väriaineita ja kemikaaleja. Materiaalit ovat myrkyttömiä eikä tuotantoprosessissa lisätä tuotteisiin mitään kemikaaleja. Kaikki langantoimittajat ovat eurooppalaisia. Tämä siksi, että toimittajat täyttyvät kaikki eurooppalaiset laatu- ja turvallisuusstandardit ja niiden oikeellisuuteen voi myös luottaa. Lapsien kanssa ei voi tehdä kompromissejä!

picisto-20150829132059-197828Oli kaikkinensa ihan uskomaton kokemus nähdä miten lankakerästä valmistuu laadukas neulos. Nämä on näitä pienen ihmisen matkoja suureen maailmaan. Monta konettahan lankakerän ja valmiin tuotteen välissä on, mutta ennen kaikkea matkaan mahtuu myös monen ihmisen kädet, jotka valmistavat tuotteet Tampereella. Ruoassa arvostetaan nykyään paljon lähituotantoa, minulle se on tärkeää myös muissakin hankinnoissa! Oli mielenkiintoista seurata miten neulos leikataan, saumataan ja viimeistellään valmiiksi tuotteeksi ja toimitetaan sen jälkeen kauppoihin ympäri maailman. Vielä ennen tuotteiden pakkaamista ja toimittamista kauppoihin, jokainen tuote tarkistetaan ja laatu varmistetaan. Minulle jäi sellainen kuva, että KIVAT antavat todella laatutakuun ostajalle. Voi siis sanoa saavansa rahoillensa vastinetta. picisto-20150829133707-112766

picisto-20150829140103-162168Värien ja muotojen kirjo oli upea ja oli jännä huomata, miten sitä kuitenkin löysi heti omat suosikkinsa. Tässä vaiheessa Little Boy Finlandin elämää äiti valitsee vielä pojallensa mieleisensä vaatteet ja värit. Mietin, että olisikohan poikani ihastunut samoihin tuotteisiin kuin minä?

DSC_0240

DSC_0052

KIVAT haluaa tarjota teille lukijoille alekoodilla littlemrsfinland nettikaupasta tehdyistä ostoksista -15%:a koko tilauksen arvosta. Alekoodi on voimassa 11-20.9.2015 välisenä aikana. Alennuskoodi näppäillään kassalla Kampanjakoodi kohtaan, jolloin tilauksen uusi hinta tulee näkyviin tilaukselle. Verkkokaupan ja myynnissä olevat tuotteet löydät täältä!

picisto-20150830045415-989596Little Boy Finland sai valita lahjaksi haluamansa kypärämyssyn ja äidin kanssa yhteisymmärryksessä valitsimme kauniin harmaan-valkoisen vaihtoehdon. Poika taisi kuitenkin tykätä aivan yhtä paljon kuin äitinsä! Kiitos KIVAT!