DSC_0885

Yhteistyössä Smartum ja Suomalaisen Työn Liitto

DSC_0829

Saimme perheemme kanssa mahdollisuuden testata Smartumin lounasseteleitä. Tarkoituksenamme oli syödä maittava lounas, mutta lounas vaihtuikin täyttävään brunssiin. Menimme lounasaikaan viikonloppuna Kuopion Fransmanniin ja tarjolla olikin herkkuja notkuva brunssipöytä. Brunssi toimi kyllä loistavana lounaan korvikkeena! Franssmannin valitsimme ravintolassa olevan lapsinurkkauksen takia. Pojan vauhti on nykyään sitä luokkaa, että ravintolaan on turha mennä ilman leikkinurkkausta. Äiti ja isäkin saivat syödä melko rauhassa leikkikalujen saadessa kyytiä.

Smartumin setelit ovat olleet minulla käytössä liikunta- ja kulttuurisetelien muodossa. Testasin lounassateleitä nyt ensimmäistä kertaa. Työssäkäyvänä ihmisenä täytyy sanoa, että lounas on työntekoa ja työtehokkuutta parhaiten edistävä asia. Itse lukeudun niihin ihmisiin, joidenka on pakko saada lounasta, oli tilanne mikä tahansa! Smartum Lounas on helppo tapa edistää työntekijöiden hyvinvointia. Lounasetu tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden säännölliseen ja terveelliseen ruokailuun oli henkilökunta sitten toimistolla, tehtaalla, myymälässä tai tien päällä. Setelit käyvät lähestulkoon kaikkialle ja voit tarkistaa setelien käytettävyyden täältä.

DSC_0853

 

DSC_0835

Perinteisten ja tuttujen liikunta-, kulttuuri ja lounasetujen lisäksi Smartumilta voi hankkia muitakin hyvinvointia edistäviä tuotteita, kuten  herkullisen ja terveellisen ”Smartum Smoothien” tai ”SmartFit-verkkovalmennuksen”. Kuulin itse näistä palveluista ensimmäistä kertaa nyt Smartumiin tutustuessani ja ainakin itse työntekijänä arvostaisin tällaisia panostuksia todella paljon! Innostuin aivan valtavasti!

Maailmassa lienee vaikka kuinka paljon tutkittua tietoa siitä, miten paljon pienetkin panostukset fyysiseen kuntoon vaikuttavat ihmisen hyvinvointiin ja jaksamiseen jokaisella elämän saralla. Itse olen ainakin huomannut, että työntekeminen on helpompaa ja sitä jaksaa paremmin kun syö, nukkuu sekä liikkuu tarpeeksi ja hyvin! Työntehokkuus on esillä nykypäivinä joka paikassa ja uskon, että panostukset terveyteen ja hyvinvointiin lisäävät myös työntehokkuutta.

Smartum smoothie tarjoaa mahdollisuuden kiittää tai ilahduttaa uudella tavalla henkilöstöä tai sidosryhmiä hyvinvointia edistävällä tavalla. Herkullinen Smartum Smoothie on noudettavissa kaikista Jungle Juice Barin toimipisteistä usealla paikkakunnalla Suomessa. Jungle Juice Barin valmistama smoothie on maukas ja terveellinen välipala – jo yhdestä juomasta saa melkein päivittäisen tarpeen hedelmiä, marjoja ja kasviksia.

Smartum--maksuvalineet

SmartFit-valmennus on Smartumin ja FitFarmin tarjoama laadukas verkkovalmennus ainoastaan Smartumin työnantaja-asiakkaille. Palvelu on osa uusia Smartumin hyvinvoinnin kannustimia, joiden avulla työnantaja voi helpolla tavalla kiittää, kannustaa ja aktivoida henkilöstöään sekä edistää heidän hyvinvointiaan. SmartFit-valmennus perustuu FitFarmin suosittuihin nettivalmennuksiin. Smartum-edunsaajille räätälöidyssä valmennuksessa huomioidaan arjen tuomat haasteet liittyen arkiliikuntaan, treenaamiseen ja ruokailuihin. Valmennuksessa otetaan huomioon kiireisen elämän haasteet ja sen aiheuttamat kompastuskivet.

Treenit on suunniteltu tiukkaankin aikatauluun sopiviksi siten, että harjoitukset ovat viikolla lyhyitä, mutta tehokkaita ja pidemmät harjoitteet on rytmitetty viikonloppuihin. Osallistuja saa käyttöönsä kaksi salitreeniä sekä kahvakuulatreenin. Tämän lisäksi valmennus sisältää ohjeet myös kotona tehtävään treeniin sekä vaikkapa työmatkalla helposti ja nopeasti suoritettavaan Tabata-treeniin. Osallistuja saa käyttöönsä myös yksinkertaisia reseptejä, ohjeet työpaikkaruokailuun sekä vinkkejä helposti mukana kuljetettaviin välipaloihin. Osallistujan on helppo ylläpitää terveellistä ruokavaliota arjen keskellä – olipa hänen tavoitteensa voida paremmin, laihtua, kasvattaa lihasmassaa tai muokata kroppaa hieman tiukemmaksi.

DSC_0901

Kiitos Smartum maittavasta brunssista ja upeista työntekijöiden hyvinvointia edistävistä innovaatioista!