Vihdoin satoi lumi maahan. Tosin taitaa olla vain ohimenevä luonnonilmiö. Lumi kuitenkin muistuttaa siitä, että pian on joulu. Oikeastaan viiden viikon päästä. Meillä ei ole vielä kotona mitään mikä muistuttaisi lähentyvästä joulusta. Viime vuonna ostin muutaman joulutähden sekä kuusen koristeen, mutta muuten kaapeista ei oikein löydy mitään jouluista. Joulu ei kuitenkaan ole mitään ilman kuusta, koristeita ja jouluisia tavaroita. Ehtisiköhän sitä pitää jouluna muutaman lomapäivänkin ja nauttia jouluntunnelmasta? Ensin pitäisi vain luoda se tunnelma…

 

 

picisto-20151123135939-390392

1. Sagalaga 2-3. Pentik  4. Anna Nygård Design 5. Aarikka 6. Sagalaga

Joulu on yleensä ylipursuavan punainen, mutta minun sielunmaisemassani joulu on valkoinen. Valkoinen rauhoittaa ja jouluhan on rauhoittumisen aikaa. Kai sitä nyt saa jo alkaa fiilistelemään joulua?