Olemme tehneet kumppaniyritystemme kanssa hauskoja radiomainoksia, joita voit kuunnella radioaaltojen lisäksi sivustollamme. Äänestä etusivulta suosikkimainostasi ja osallistu arvontaan, jossa voit voittaa upeita Avainlippu-tuotepalkintoja. Tutustu palkintoihin ja arvonnan sääntöihin täällä.

Palkinnot

BioHit Oyj, 10 rasiaa kotimaisia Acetium-tabletteja tupakoinnin lopettamisen tueksi (arvo n. 70 €).

www.acetium.com

Voittaja: Tanja Niemi, Koskenkorva

 

Dagsmark Petfood -koiranruokatuotepaketti. Sisältää Dagsmark Petfood -koiranruokatuotepaketti. Sisältää 3 x 2 kg Dagsmark-kuivaruokaa ja 3 pss Luumäki-puruluita (arvo 50€).

www.dagsmarkpetfood.fi

Voittaja: Juha Koiranen, Piispanristi

MySoda-tuotepaketti, jossa kaksi hiilihapotuslaitteisiin sopivaa hiilidioksidipulloa ja kolme makua (arvo 50 €).

www.mysoda.fi

Voittaja: Teija Blomberg, Turenki

 

Plastex EKO-tuoteperheen kotimaiset kierrätysmuovista valmistetut kastelukannut ja sumutinpullot, sis. 10 l, 5 l ja 2,5 l kastelukannut sekä 0,65 l sumutinpullon (arvo n. 18 €).

www.plastex.fi

Voittaja: Jouni Tanner, Pori

 

Vaskion Mauste Oy:n Matin Mainio -tuotepaketti (2 kpl), sis. perinteinen sinappi, chilisinappi ja valkosipulisinappi (arvo 13 €/paketti).

www.matinmainio.fi

Voittaja: Miika Poukka, Tampere ja Ulla Korhonen, Kemi

Arvonnan käyttöehdot

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton (myöhemmin palveluntarjoaja), sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen kampanja. Kampanjan tavoitteena on helpottaa asiakkaiden arvovalintoja ja ohjata valitsemaan ostopäätöksen hetkellä sellainen tuote tai palvelu, jossa on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Kampanjan alla järjestettävän Äänestä parasta radiomainosta -arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi palveluntarjoaja. Osallistumalla arvontaan kampanjasivustolla hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Suomalaisen Työn Liiton työntekijät eivät osallistu kilpailuun. Kilpailuaika on 8.5.–30.9.2019.

Kilpailun palkintona on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten tuotteita. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Suomalaisen Työn Liitto arpoo voittajat osallistuneiden joukosta 1.10.2019. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi avainlippu.fi-sivulla ja sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Suomalaisen Työn Liitto ry pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia avainlippu.fi-palveluun ja sen käyttöehtoihin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Tietoturva

Avainlippu.fi -sivuston teknisenä ylläpitäjänä toimii Vincit.

Palvelin- ja tietoliikennelaitteet on sijoitettu Capnova Oy:n valvottuun konesaliin. Palvelimet ovat virtualisoituja ja ne sijaitsevat jaetussa konesalitilassa.

Palvelun ylläpitäjän tavoitteena on turvata tärkeiden tietojen, tietojärjestelmien, palveluiden ja tietoverkkojen toiminta, estää niiden valtuudeton käyttö sekä tahaton tai tahallinen tiedon tuhoutuminen ja vääristyminen. Tietojen turvallisuudesta huolehditaan kaikessa tietojenkäsittelyssä, tiedon kaikissa olomuodoissa ja koko elinkaaren ajan.

Lue tietosuojaseloste »