Millainen kesäkuluttaja olet? -arvonnan säännöt

Arvonnan säännöt 27.6.2023

”Kotimaista koko kesä” on Suomalaisen Työn Liiton (myöhemmin palveluntarjoaja), sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen kampanja. Kampanjan tavoitteena on innostaa miettimään omia valintojaan ja niiden työllistävyyttä.

Kampanjan alla julkaistun Testaa millainen kesäkuluttaja olet -arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi palveluntarjoaja. Osallistumalla arvontaan kampanjasivustolla hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt. Arvontaan osallistutaan osoitteessa https://avainlippu.suomalainentyo.fi/testi tekemällä ensin kuluttajatesti ja täyttämällä sen jälkeen testituloksen alla oleva yhteystietolomake. Osallistujan tulee asua Suomessa. Jos osallistuja on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla huoltajan suostumus osallistua arvontaan. Suomalaisen Työn Liiton työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailuaika on 28.6.-31.8.2023.

Kilpailun palkintoina arvotaan

  • Univisio Oy:n Uni-Medical Comfort tyyny ja peite. Univision Uni-Medical sarjan toiminnalliset tuotteet on suunniteltu tukemaan terveellistä ja virkistävää nukkumista. Sarjan normaalikokoinen Comfort tyyny ja kevytpeite tuntuvat miellyttäviltä kankaan viilentävän ominaisuuden ansiosta. Paketin arvo on 111,40 €.
  • Kolme Orionin tuotepakettia, jossa Aqualan L -perusvoide 200g, Aqualan Plus perusvoide 200g, Fiilus Arkeen mansikanmakuinen maitohappobakteerivalmiste 30 tabl. ja DeviSol 20 mikrog sitruksen makuinen D3-vitamiinitabletti 200 tabl. Yhden paketin arvo on noin 50 €.
  • Bernerin Heti-tuotepaketti. Kotimaiset HETI- pesu- ja siivoustuotteet tulevat Heinävedeltä. Tuotepaketin arvo on noin 70 €.

Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Suomalaisen Työn Liitto arpoo voittajan arvonta-ajan jälkeen. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi sosiaalisen median kanavissa.

Palveluntarjoaja maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa palkinnon tarjoajan kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Palveluntarjoajan vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Suomalaisen Työn Liitto ry pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia avainlippu.fi-palveluun ja sen käyttöehtoihin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Hae Avainlippua!
Onhan siinä Avainlippu