Testaa tukevatko sinun ostoksesi suomalaista työtä -arvonnan säännöt

Osta työtä Suomeen -päivä on Suomalaisen työn liiton (myöhemmin palveluntarjoaja), sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen kampanja. Kampanjan tavoitteena on innostaa miettimään omia valintojaan ja niiden työllistävyyttä.

Kampanjan alla julkaistun Testaa tukevatko sinun ostoksesi suomalaista työtä -arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi palveluntarjoaja. Osallistumalla arvontaan kampanjasivustolla hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt. Arvontaan osallistutaan osoitteessa https://avainlippu.suomalainentyo.fi/testi tekemällä ensin kuluttajatesti ja täyttämällä sen jälkeen testituloksen alla oleva yhteystietolomake. Osallistujan tulee asua Suomessa. Jos osallistuja on alle 18-vuotias, tulee hänellä olla huoltajan suostumus osallistua arvontaan. Suomalaisen työn liiton työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua kilpailuun. Kilpailuaika on 14.11.-3.12.2023.

Kilpailun palkintoina arvotaan ESLA:n potkukelkka malli T7 (arvoltaan 170 euroa).

Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Suomalaisen työn liitto arpoo voittajan arvonta-ajan jälkeen. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta sosiaalisen median kanavissa.

Palveluntarjoaja maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa palkinnon tarjoajan kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Palveluntarjoajan vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Suomalaisen työn liitto ry pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia avainlippu.fi-palveluun ja sen käyttöehtoihin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Hae Avainlippua!
Onhan siinä Avainlippu