Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, katso tarkat myöntämisperusteet. Avainlippu on myönnetty tuhansille tuotteille ja palveluille. Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.

Onhan siinä Avainlippu -kampanja

Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu? Valitsemalla kotimaista valitset samalla myös työtä Suomeen.

Sivustoa ja Avainlippu-kampanjaa ylläpitää Suomalaisen työn liitto.

Yritys, onhan sinulla jo Avainlippu?

Avainlippu on arvostettu brändi ja tunnettu alkuperämerkki, joka kertoo asiakkaillesi yhdellä silmäyksellä siitä, että tuotteesi on valmistettu Suomessa tai palvelusi on kotimaista alkuperää, joka työllistää Suomessa.

Eikö teillä ole vielä Avainlipun käyttöoikeutta?

Hae Avainlippu-merkin käyttöoikeutta