Avainlippu-merkki

Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun, katso tarkat myöntämisperusteet. Avainlippu on myönnetty tuhansille tuotteille ja palveluille. Kaikki Avainlippu-tuotteet ja -palvelut voit katsoa Sinivalkoinenvalinta.fi -palvelusta.

Onhan siinä Avainlippu -kampanja

Avainlippu-kampanjalla haluamme pysäyttää Sinut ostopäätöksen äärelle. Oletko tullut ajatelleeksi, että kotimaisen tuotteen ja palvelun valitseminen voi samalla olla myös eettinen, ekologinen ja vastuullinen valinta? Kotimainen valinta työllistää ja tuotteen jäljitettävyys ja läpinäkyvyys on usein paremmalla tolalla kuin  halpatyövoimamaassa valmistetuissa tuotteissa. Kun haluat tukea suomalaista työtä, muista ostotilanteessa yksi kysymys: Onhan siinä Avainlippu?

Vuonna 2018 alkanut ja kolme vuotta kestävä kampanja on Avainlippu-merkkiä myöntävän Suomalaisen Työn Liiton kampanja, jossa on mukana satoja Avainlippu-yrityksiä. Mukana on niin palveluyrityksiä kuin valmistavan teollisuuden yrityksiä usealta eri toimialalta. Katso mukana olevat yritykset täältä!

 

Yritys, tule mukaan kampanjaan!

Avainlippu on arvostettu brändi ja tunnettu alkuperämerkki, joka kertoo asiakkaillesi yhdellä silmäyksellä siitä, että tuotteesi on valmistettu Suomessa tai palvelusi on kotimaista alkuperää, joka työllistää Suomessa. Kaikki Avainlippua kantavat yritykset ovat tervetulleita mukaan Onhan siinä Avainlippu -kampanjaan. Meillä on paljon veloituksettomia kampanjamateriaaleja käytettäviksi.

Ilmoittaudu mukaan Onhan siinä Avainlippu -kampanjaan

Eikö teillä ole vielä Avainlipun käyttöoikeutta?

Hae Avainlippu-merkin käyttöoikeutta