Univisio Oy:n valmistama Uni-medical Balance peite ja tyyny.

Kalevala Korun Valoisa-riipus, Kevään 2018 uutuus.

Yhden kuukauden Muumi Baby vaipat, kokovalinnan mukaan. (n.4 vaippapakettia)

Suomen Kaukokiidon Emek-leluauto (yhdistelmä)

Eläinruokatehdas Lemmikin Herkkupaketti, joka sisältää kotimaisia, viljattomia Oscar-lihaherkkuja. Tuotteet sopivat koirille ja kissoille (Oscar-herkut: Nautaherkku, Possuherkku, Mahaherkku, Kanaherkku, Maksaherkku, Kalkkunaherkku, Kylmäkuivatut lihapullat ja Oscar kangaskassi)

Festivon lahjoittama perhelippu (2 aikuista ja 7–15-v. lapset) ja pysäköinti Asuntomessuille Poriin.

Orionin tuotepaketti (arvo 50 €, kori ei kuulu palkintopakettiin).

Arvonnan käyttöehdot 10.4.2018

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton (myöhemmin palveluntarjoaja), sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen kampanja. Kampanjan tavoitteena on helpottaa asiakkaiden arvovalintoja ja ohjata valitsemaan ostopäätöksen hetkellä sellainen tuote tai palvelu, jossa on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Kampanjan alla järjestettävän Äänestä parasta radiomainosta -arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi palveluntarjoaja. Twitter, Instagram tai Facebook eivät ole millään tavalla osallisina arvonnassa. Osallistumalla arvontaan sosiaalisessa mediassa tai kampanjasivustolla hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Suomalaisen Työn Liiton työntekijät eivät osallistu kilpailuun. Kilpailuaika on 23.4.–19.6.2018.

Kilpailun palkintona on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten tuotteita. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Suomalaisen Työn Liitto arpoo voittajat osallistuneiden joukosta 20.6.2018. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Suomalaisen Työn Liitto ry pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia avainlippu.fi-palveluun ja sen käyttöehtoihin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Tietoturva

Avainlippu.fi -sivuston teknisenä ylläpitäjänä toimii Solid Angle.

Palvelin- ja tietoliikennelaitteet on sijoitettu Capnova Oy:n valvottuun konesaliin. Palvelimet ovat virtualisoituja ja ne sijaitsevat jaetussa konesalitilassa.

Palvelun ylläpitäjän tavoitteena on turvata tärkeiden tietojen, tietojärjestelmien, palveluiden ja tietoverkkojen toiminta, estää niiden valtuudeton käyttö sekä tahaton tai tahallinen tiedon tuhoutuminen ja vääristyminen. Tietojen turvallisuudesta huolehditaan kaikessa tietojenkäsittelyssä, tiedon kaikissa olomuodoissa ja koko elinkaaren ajan.

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) www.finlex.fi
Laatimispvm: 1.2.2017

Rekisterinpitäjä
Suomalaisen Työn Liitto
Pl 429 (Mikonkatu 17), 00101 Helsinki
puh. (09) 6962 430

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö
Merja Mantila
c/o Suomalaisen Työn Liitto
Pl 429 (Mikonkatu 17), 00101 Helsinki
puh. (09) 6962 430

Rekisterin nimi
Onhan siinä Avainlippu -kampanjan kilpailujen ja aktivointien osanottajarekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
Onhan siinä Avainlippu -kampanjan kilpailuihin ja aktivointeihin osaa ottaneet lisätään rekisteriin, jotta voidaan arpoa mahdolliset palkinnot ja toimittaa ne voittajille. Ne rekisteröidyt, jotka ilmoittavat suostuvansa ottamaan vastaan Suomalaisen Työn Liiton tai Onhan siinä Avainlippu -kampanjan lähettämiä suoramarkkinointi- tms. sähköpostiviestejä, säilytetään rekisterissä kampanjan jälkeen. Näille lähetetään mahdollisesti tietoa Suomalaisen Työn Liiton myöhemmistä kampanjoista ja kilpailuista.

Rekisterin tietosisältö
Rekisteröidyn etu- ja sukunimet sekä sähköpostiosoite. Lisäksi lisätään tieto, suostuuko rekisteröity siihen, että Suomalaisen Työn Liitto tai Onhan siinä Avainlippu -kampanja lähettävät suoramarkkinointi- tms. sähköpostia.

Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröidyt antavat itse tietonsa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin tietoja ei luovuteta.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot ovat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa. Tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, nimetyt henkilöt.