Univisio Oy:n valmistama Uni-medical Balance peite ja tyyny.

Kalevala Korun Valoisa-riipus, Kevään 2018 uutuus.

Yhden kuukauden Muumi Baby vaipat, kokovalinnan mukaan. (n.4 vaippapakettia)

Suomen Kaukokiidon Emek-leluauto (yhdistelmä)

Eläinruokatehdas Lemmikin Herkkupaketti, joka sisältää kotimaisia, viljattomia Oscar-lihaherkkuja. Tuotteet sopivat koirille ja kissoille (Oscar-herkut: Nautaherkku, Possuherkku, Mahaherkku, Kanaherkku, Maksaherkku, Kalkkunaherkku, Kylmäkuivatut lihapullat ja Oscar kangaskassi)

Festivon lahjoittama perhelippu (2 aikuista ja 7–15-v. lapset) ja pysäköinti Asuntomessuille Poriin.

Orionin tuotepaketti (arvo 50 €, kori ei kuulu palkintopakettiin).

Arvonnan käyttöehdot 10.4.2018

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton (myöhemmin palveluntarjoaja), sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen kampanja. Kampanjan tavoitteena on helpottaa asiakkaiden arvovalintoja ja ohjata valitsemaan ostopäätöksen hetkellä sellainen tuote tai palvelu, jossa on suomalaisesta työstä kertova Avainlippu-merkki.

Kampanjan alla järjestettävän Äänestä parasta radiomainosta -arvonnan järjestää ja sitä hallinnoi palveluntarjoaja. Twitter, Instagram tai Facebook eivät ole millään tavalla osallisina arvonnassa. Osallistumalla arvontaan sosiaalisessa mediassa tai kampanjasivustolla hyväksyt automaattisesti nämä ehdot.

Arvontaan voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt. Arvontaan osallistutaan täyttämällä lomake. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias ja asua Suomessa. Suomalaisen Työn Liiton työntekijät eivät osallistu kilpailuun. Kilpailuaika on 23.4.–19.6.2018.

Kilpailun palkintona on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritysten tuotteita. Palkintoa ei voi vaihtaa käteiseen tai muihin tavaroihin. Suomalaisen Työn Liitto arpoo voittajat osallistuneiden joukosta 20.6.2018. Palveluntarjoajalla on oikeus julkaista voittajan nimi sosiaalisen median kanavissa.

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Suomalaisen Työn Liitto ry pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia avainlippu.fi-palveluun ja sen käyttöehtoihin. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Tietoturva

Avainlippu.fi -sivuston teknisenä ylläpitäjänä toimii Vincit.

Palvelin- ja tietoliikennelaitteet on sijoitettu Capnova Oy:n valvottuun konesaliin. Palvelimet ovat virtualisoituja ja ne sijaitsevat jaetussa konesalitilassa.

Palvelun ylläpitäjän tavoitteena on turvata tärkeiden tietojen, tietojärjestelmien, palveluiden ja tietoverkkojen toiminta, estää niiden valtuudeton käyttö sekä tahaton tai tahallinen tiedon tuhoutuminen ja vääristyminen. Tietojen turvallisuudesta huolehditaan kaikessa tietojenkäsittelyssä, tiedon kaikissa olomuodoissa ja koko elinkaaren ajan.

Lue tietosuojaseloste »