Hyvien valintojen viikko on hyvä ajankohta suomalaisille miettiä omia kulutusvalintojaan.

  1. Aina ei tarvitse ostaa, mutta kun ostat, osta kotimaista. Tämä on vastuullinen valinta.
  2. Kun valitset kotimaista, rakennat kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille. Jokainen valinta palautuu yhteiskunnalle luoden hyvinvointia.
  3. Valitsemalla kotimaista tuet suomalaista työtä, innovaatioita, työllistymistä ja taloutta.

Hyvien valintojen viikko nostaa esiin Avainlippu-tuotteet ja -palvelut sekä korostaa suomalaisen työn arvoa. Viikon tarkoituksena on lisätä kuluttajien tietoisuutta Avainlipusta ja suomalaisen työn valitsemisen hyödyistä. Miksi yrityksen kannattaa osallistua Hyvien valintojen viikkoon? Tässä muutamia syitä:

  1. Työllisyys: Avainlippua käyttävät yritykset tukevat suomalaista työllisyyttä. Kun valitsemme kotimaisia tuotteita ja palveluita, autamme luomaan työpaikkoja omassa maassamme.
  2. Verotulot: Suomalaiset yritykset maksavat veronsa Suomeen. Verotulot ovat tärkeitä yhteiskunnan toiminnan kannalta, ja ne rahoittavat esimerkiksi terveydenhuoltoa ja koulutusta.
  3. Huoltovarmuus: Kotimaiset tuotteet ja palvelut ovat osa maamme huoltovarmuutta. Ne varmistavat, että meillä on tarvittavat resurssit myös kriisiaikoina.
  4. Kuluttajien mieltymykset: Yli 70 prosenttia suomalaisista sanoo Avainlipun vaikuttavan ostopäätökseen myönteisesti.

Hyvien valintojen viikkoon osallistuminen on helppoa. Tarjolla on valmiit aineistot sekä sisällöt. Avainlippu on yli 9000 yrityksellä. Yhdessä viestimällä teemme Hyvien valintojen viikosta ison kampanjan!